Akik az Ön munkáját segítik

Turcsán Orsolya
Közgazdász – Kis-és középvállalkozás szervező szakirány
Regisztrált mérlegképes könyvelő

A pénzügy és számvitel területe már egész fiatal koromban foglalkoztatott, érdekelt így nem volt kérdés, hogy ennek megfelelően célirányosan választottam középiskolát is. Már középiskolás éveim alatt elmélyültünk a pénzügy és számvitel sokszor kusza világában. Az iskolát, érettségi záróvizsgát téve pénzügyi ügyintéző és képesített könyvelői képesítéssel hagytam el. Mindig is fontosnak tartottam a folyamatos tanulást, a szakmai ismeretek, tudás, tapasztalat bővítését, így az évek alatt banki ügyintézői, mérlegképes könyvelői, majd főiskolai közgazdász végzettséget is szereztem. Mindezen képzések választása tudatos döntés eredménye volt, hiszen már akkor világossá vált számomra, hogy a jövőben mikro, kis-és középvállalkozások számviteli háttértámogatásával szeretnék foglalkozni.

Szakmai gyakorlatomat könyvelőirodákban szereztem és immár több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal végzem Kft-k, Bt-k, Alapítványok, Egyesületek, Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleink részére segítő kezet nyújtsak a folyamatosan változó jogszabályi környezetben, az adótörvények kusza rengetegében. A naprakész információk megszerzése érdekében folyamatosan szakmai továbbképzéseken veszek részt, illetve szakmai folyóiratokat tanulmányozok.

Munkám során elsődleges a felelősségteljesség, ügyfél orientáltság, precizitás, alaposság, gyorsaság, gondosság, kedvesség. Végső cél, hogy barátságos légkörben segítsem ügyfeleink vállalkozásának számviteli adminisztrációját, számukra mindig a legoptimálisabb lehetőségeket felvázolva, ezzel a vezetők cégüket biztonságba tudhatják és 100 százalékosan saját munkájukra koncentrálhatnak.

Juhász Balázs       
Közgazdász – Kis-és középvállalkozás szervező szakirány
Regisztrált mérlegképes könyvelő

Főiskolai éveim alatt vállalkozási szektor gazdálkodási – működési – felépítettségi – összetettségi  szegmenseiről szereztem tudást – ismeretséget. Tanulmányaim során többek között foglalkoztam mikró-és makroökonómiával, banktannal, pénzüggyel, számvitellel, vállalatfinanszírozással, marketinggel, kontrolling-monitoringgal, vállalati stratégia szervezéssel, melyek mind-mind napjaink vállalkozásainak fő működési alappilléreit képezik. Mindezen megszerzett tudást, melyet azóta is folyamatosan naprakészen tartok, próbálom igény esetén átadni, átbeszélni, elemezni, ügyfeleink vállalkozására vonatkozóan.

A főiskola befejezését követően a számviteli terület lett az a hely, ahol a megszerzett elméleti tudásomnak, gyakorlati teret is tudtam biztosítani, sőt tovább is tudtam azt mélyíteni. Fontosnak tartom, hogy nem szabad megragadni egy szinten, a tudás folyamatos képzést igényel, így hogy még jobban beleássam magam a számvitel rejtelmeibe elvégeztem a akkreditált felsőfokú mérlegképes könyvelői továbbképzést.
Munkám során fontos számomra, hogy derűs munkahelyi kapcsolatokat ápoljak ügyfeleinkkel, partnereinkkel, munkatársainkkal, egyúttal kiemelt figyelmet fordítok a gondos, alapos és megbízható munkavégzésre.

Munkakapcsolatban állunk bejegyzett könyvvizsgálóval, ügyvéddel, adószakértő jogásszal, munkaügyi tanácsadóval, így azok szolgáltatásait is ajánlani tudjuk Ügyfeleinknek.

Célunk, hogy a lehető legtöbb adminisztrációs terhet levegyük az Ön válláról, és munkánkkal hozzájáruljunk vállalkozása sikeres működéséhez.

Legyen Ön is Ügyfeleink között!

Mi Önért vagyunk, dolgozzunk együtt a sikerért!

Irodánk a 1044 Budapest – Újpest, Luther M. utca 6. szám alatt található.