Köszönjük bizalmát, hogy minket választott

 

Dr. Péteri-Sipos Ágnes – egyéni ügyvéd

Munkatársai gyorsak és proaktívak, ez utóbbi az egyik legfontosabb tulajdonságuk, hiszen mindig minden fejleményről, változásról azonnal tájékoztatnak, valamint segítenek egy-egy probléma kapcsán megtalálni a lehető legjobb megoldást. Közvetlen kapcsolatunk egyik legfontosabb feltétele a bizalom, amit úgy gondolom sikerült kialakítanom velük. 7 éve dolgozunk együtt, mindig megkapom a szükséges információkat, ötleteket, számomra nagyon fontos ez a hosszú távú bizalmi kapcsolat.

Dr. Péteri-Sipos Ágnes – egyéni ügyvéd

Zana Anita – elnök Parasportpress Alapítvány

Évek óta az Old Etalon Kft ügyfele vagyok. Minden könyveléssel kapcsolatos kérdésemre bármikor és azonnal választ kapok a könyvelőiroda munkatársaitól. Kérdésem pedig szokott lenni bőven egy cég alkalmazottjaként, adószámmal rendelkező magánszemélyként, és egy alapítvány vezetőjeként. A sokoldalú ügyfélnek, mint én egy sokoldalú könyvelőiroda is jár, amit itt megtaláltam.

Zana Anita – elnök Parasportpress Alapítvány
Hőger György - ügyvezető és Hőger Györgyné Hőger-Bau Kft

Nagyon örülünk, hogy 5 és fél évvel ezelőtt - fiunk ajánlására - megismertük az Old Etalon könyvelő irodát, azaz Orsit és Balázst. Bár előtte is voltak vállalkozásaink, tehát már több könyvelőt is "elfogyasztottunk", mégis most először érezzük azt, hogy nyugodtak lehetünk a könyvelésünket illetően. Nincs izgalom határidők miatt, nincs meglepetés, mindig mindenről időben tájékoztatnak. Minden kérdésre, kérésre gyorsan és nagy szakértelemmel válaszolnak, illetve intézik azt el. Az általuk rendszeresen küldött Hírlevélből fontos információkhoz jutunk, nem csak az aktuális határidőket illetően. Nem "csak" lekönyvelik a kapott bizonylatokat, hanem személyre, vagyis cégre szólóan követik, hogy nem felejtettünk-e el valamit, figyelmeztetnek, kérdeznek, tájékoztatnak folyamatosan. Úgy érezzük, hogy szinte együtt élnek velünk a cégben, hogy a legjobbat akarják. Bármilyen egyéni problémával is fordulhatunk Hozzájuk, komoly szakértelmet, pontosságot, gyorsaságot, jóindulatot kapunk. Nyugodt szívvel ajánljuk Őket bárkinek, mert biztosak vagyunk benne, hogy ugyanolyan hálásak lesznek érte, mint mi a fiunknak, hogy annak idején elvitt Hozzájuk.

Hőger György - ügyvezető és Hőger Györgyné Hőger-Bau Kft
Lettner Annamária – dietetikus, természetgyógyász

Az Old Etalon Kft. Könyvelő Iroda sok éve intézi a vállalkozásom ügyeit. A munkájuk korrekt, magas szakmai tudást mutatnak. Bármilyen kéréssel fordulok hozzájuk, készségesen és gyorsan segítenek. Kedvező áron dolgoznak, folyamatosan tájékoztatnak a lehetséges kedvező feltételekről. Nagyon örülök, hogy ismerhetem őket, mindenkinek ajánlom.

Lettner Annamária – dietetikus, természetgyógyász
Balázsi Csaba - ügyvezető Pinkszol Bt

Mióta működik a vállalkozásom már más könyvelővel is volt kapcsolatom. Veletek kapcsolatban nagyon pozitív, hogy minden segítséget megkapok a vállalkozás cégjogi, adózási és pénzügyi kérdéseivel kapcsolatban. Rendszeresen küldtök szakmai tájékoztatást e-mail-en, ami segít eligazodni a vállalkozásokat érintő esetleges jogszabályi vagy adózási változásokról. Nagyon jók ezek a tájékoztatások, mert ezeket elmentve később is rá tudok keresni amik számomra fontosak lehetnek. Más vállalkozó ismerőseimmel beszéltem. Ezek a tájékoztató levelek nem mindenhol működnek. E-mail-en kapok tájékoztatást a havi adózási feladatokról. Ha valami nem világos, akkor telefonon vagy e-mail-en nagyon gyorsan kapok választ.

Balázsi Csaba - ügyvezető Pinkszol Bt

Annau Klímatechnika Kft.   www.annauklima.hu
Audrey' s Enterior Kft. www.audreys.hu
BÉZS Kézimunka Bt. www.evakezimunka.com
Building Home Kft. www.buildinghome.hu
Dr. Péteri-Sipos Ágnes www.peteri-sipos.hu
Hőger-Bau Kft. www.hoger.hu
Oziris Tüzeléstechnikai Kft. www.gazegoalkatresz.hu
Papirconsult Bt. www.papirconsult.hu
Rendszeres Kft. www.rendszeres.hu
Sopronyi Gyula www.sopronyi.com
Szabó László www.alfatvszerviz.hu
Top Talent Kft. www.top-talent.hu
Célunk, hogy a lehető legtöbb adminisztrációs terhet levegyük az Ön válláról, és munkánkkal hozzájáruljunk vállalkozása sikeres működéséhez.

Legyen Ön is Ügyfeleink között!

Mi Önért vagyunk, dolgozzunk együtt a sikerért!

Irodánk a 1044 Budapest – Újpest, Luther M. utca 6. szám alatt található.